Tervetuloa meille

Sybarit on baari, ravintola ja B&B Houtskarin keskustassa. Tarjoamme makuja saaristosta, yöpymisen ja kotoisan, yksinkertaisen aamiaisen. Odotamme innolla vierailuasi!

Katso kaikki meidän tapahtumat Facebook-sivuiltamme
Ihmisiä syömässä ulkopöydissä ravintolan edessä, jossa on kyltti, jossa lukee "sybarite".

Sybarit

Kuin kotona, mutta paremmin

Houtskär on upea saari lounaisessa Turunmaan saaristossa. Olemme iloisia siitä, että ihmiset haluavat vierailla Houtskärillä ympäri vuoden, ja haluamme tarjota monipuolisen ja mukavan kokemuksen kaikille. Me Sybaritilla haluamme, että tunnet olosi kotoisaksi, mutta paremmaksi!

 • Houtskärin keskustassa

  Sybarit sijaitsee Houtskärin ydinkeskustassa, jossa ruokakauppa, kirkko, vierassatama, uimaranta ja muut tärkeät palvelut ovat kävelymatkan päässä!

  Paikannus
 • Perheyritys

  Tukemalla Sybaritin kaltaisia paikallisia yrityksiä autat pitämään saariston elinvoimaisena ja mahdollistat sen, että yhä useammat ihmiset voivat asua Houtskarissa.

  Tietoa meistä
 • Avoinna ympäri vuoden

  Olemme kotoisin Houtskäristä, asumme Houtskärissä ja rakastamme Houtskäriä. Siksi haluamme tarjota paikallisille ja turisteillemme olohuoneen ympäri vuoden!

  Vuoden ympäri
Tarjoilija hymyilee ja pitää tarjottimella hampurilaista, salaattia ja ranskalaisia.
Ihmiset seisovat sybarite-nimisen ravintolan ulkopuolella, kun toiset istuvat puupenkeillä.

Arvostelut

  Mikä loistava kotiruokailu kuin lounasbuffet! Olen aina iloinen, kun löydän kasvisvaihtoehdon (paikalliset perunat ja kampela olivat myös aika hyviä). Löysimme myös viihtyisän ikkunanurkkauksen.

  Edullinen, monipuolinen ja herkullinen lounas. Kotiruokatyyppinen. Kaikki laktoositonta. Lounaaseen kuuluu myös kahvi+uunituore pulla. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Majoitus kaiken kaikkiaan siisti, toimiva ja edullinen.

  Todella maukas ja runsas lounas vaikka juuri oli iso turisti ryhmä käynyt. Erikseen tultiin vielä kysymään riittikö ja halutaanko lisää (ei tarvinnut). 🤣 En 38-vuoteen ole syönyt saaristolaisleipää mutta nyt söin. 👍🏼Omistajat myös erittäin mukavia ja rentoja.

  6/5 palvelu! Polkimeni putosi pyörästäni, ja omistaja ystävällisesti löysi ja lainasi minulle jakoavaimensa. Jäin lounaalle, joka oli myös aika hyvä.

  Yövyttiin ja saunottiin. Lohikeitto illalla oli super hyvää. ❤️
  Lähistöllä kaunisvanha puukirkko ja jonka pihapiiristä lähti hiljentymisen polku merenrantaan. Näkymät jotka suosittelen kokemaan.

  Hyvällä sijainnilla jos houtskarissa tulee poikettua. Yläkerrassa baari. Mutta mielestäni sieltä ei kantautunut häiritsevää melua huoneeseen. Todella ystävällinen palvelu ja majoittumisen kruunasi aamupala joka oli 5/5

Ihmiset syövät ulkoterassilla, jossa on pöytiä ja tuoleja, ja nauttivat aterioista ja keskustelusta.

Palvelumme

Henkilö istuu pöydässä hampurilainen, ranskalaiset ja salaatti valmiina syömään.

Ravintola ja baari

SYÖ

Ravintolassamme voit tilata kuuluisan kalakeittomme kotitekoisen saaristolaislimpun kanssa tai muita ruokia, joissa on saariston makuja. Tarjoilemme myös pizzaa ja hampurilaisia sekä makeita ja suolaisia välipaloja.

Tarjoamme myös ateriapalveluja - ota yhteyttä, niin keksimme jotain tarpeisiisi sopivaa!

Keittiön aukioloajat: Lounas ma-la klo 11-14. Bistro ja pizza klo 15-21 joka päivä.

Bed & Breakfast

Nukkuminen & sauna

Tarjoamme sinulle edullista ja mukavaa majoitusta huoneissamme. Sybaritin sijainti on täydellinen niille, jotka haluavat vierailla Houtskärin keskustassa, jossa muut palvelut ja nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä

Sängkläder, enkel frukost och handduk ingår

Viihtyisä hotellihuone, jossa on kuviollinen sohva, siististi pedattu sänky ja avoin ovi, joka johtaa toiseen huoneeseen.
Viihtyisä, maalaismainen mökkityylinen ravintola, jossa on puuhuonekalut ja hirvenpää seinällä.

Vuoden ympäri

Houtskärin olohuone

Sybarit on avoinna ympäri vuoden, ja se tarjoaa paikallisille ja turisteillemme paikan, jossa voi juoda kahvia, syödä, nauttia after work -drinkkiä, pitää kokouksia, saunoa ja yöpyä. Sybaritiin voi tulla viilentämään kesällä tai lämmittelemään talvella. Me nautimme siitä, että saaristo elää kaikkina vuodenaikoina.

Talvella meillä on teemailtoja!

Paikannus

Löydä tiesi

 • Autolla

  Mantereelta: Sijaitsemme n. 100km Turusta ja n. 250km Helsingistä. Aja tietä 180 kohti Pargas/Korpo ja aja Nauvon ja Korpon kautta Houtskäriin.

   
  Turusta/Pargasista Houtskäriin pääsee kolmella lautalla: Pargas - Nagu, Nagu - Korpo ja Korpo - Houtskär. Löydät lauttojen aikataulut osoitteesta finferries.fi.
   
  Kun olet ajanut Houtskärin rantaan, seuraa päätietä Näsbyn suuntaan ja löydä meidät keskustasta.
   
  Iniöstä ja Mossalasta: Seuraa päätietä ja ota lautta Mossala - Björkö ja lautta Kivimo - Roslax. Käänny vasemmalle Näsbyn suuntaan ja löydät meidät keskustasta.
 • Bussilla

  Saaristobussi liikennöi välillä Turku - Pargas - Nagu - Korpo - Houtskär. Meitä lähin bussipysäkki on aivan ravintolan ulkopuolella. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta https://tlo.fi/skargardsbuss/

 • Veneellä

  Jos tulet Sybaritiin omalla veneelläsi, Näsbyn vierassatama on lähin rantautumispaikka. Sybarit on vain noin 200 metrin päässä vierassatamasta.