Vuoden ympäri

Olemme kotoisin Houtskäristä, asumme Houtskärissä ja rakastamme Houtskäriä. Siksi haluamme tarjota paikallisille ja turisteillemme olohuoneen ympäri vuoden!

Vieraat ruokailevat maalaisravintolassa, jonka seinälle on kiinnitetty hirvenpää.

Sybarit

Perheyritys Houtskärin sydämessä

Meille on tärkeää pitää Houtskär hengissä, joten haluamme tarjota asiakkaillemme palvelua ympäri vuoden. Tukemalla Sybaritin kaltaisia paikallisia yrityksiä autat pitämään saariston elinvoimaisena ja mahdollistat sen, että yhä useammat ihmiset voivat asua Houtskarissa.

 • Lounas, Bistro & Pizza

  Under sommarsäsongen erbjuder vi frukost, lunch och middag. Kökets öppettider ändrar under övriga årstider.


  Katso ruokalistamme
 • Bed & Breakfast

  Tarjoamme sinulle edullista ja mukavaa majoitusta huoneissamme. Yöpymisen hintaan sisältyy yksinkertaisen kotitekoisen aamiaisen, liinavaatteet ja pyyhe.

  Lue lisää
 • Houtskärin keskustassa

  Sybarit sijaitsee Houtskärin ydinkeskustassa, jossa ruokakauppa, kirkko, vierassatama, uimaranta ja muut tärkeät palvelut ovat kävelymatkan päässä!

  Paikannus
 • Teemaillat

  Kesällä järjestämme trubaduuriiltoja musiikin parissa ja talvikaudella teemailtoja, joissa on esimerkiksi bingoa ja tietokilpailuja.

 • Ateriapalvelut ja kokoukset

  Jos olet järjestämässä juhlia tai kokousta ja haluat juhlia paikallisen ja kotitekoisen ruoan kanssa, olemme lähellä! Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta ateriapalveluita koskevia tiedusteluja varten.

  Ota meihin yhteyttä osoitteessa
 • Töiden jälkeen

  Jos sinä ja kollegasi tai ystäväsi haluatte pizzaa tai drinkkiä töiden jälkeen, olemme täydellinen paikka!

Kolme ihmistä nauttii aterian yhdessä ruokapöydän ääressä valoisassa huoneessa, jossa on parveke.
Ihmiset seisovat sybarite-nimisen ravintolan ulkopuolella, kun toiset istuvat puupenkeillä.

Arvostelut

  Todella maukas ja runsas lounas vaikka juuri oli iso turisti ryhmä käynyt. Erikseen tultiin vielä kysymään riittikö ja halutaanko lisää (ei tarvinnut). 🤣 En 38-vuoteen ole syönyt saaristolaisleipää mutta nyt söin. 👍🏼Omistajat myös erittäin mukavia ja rentoja.

  6/5 palvelu! Polkimeni putosi pyörästäni, ja omistaja ystävällisesti löysi ja lainasi minulle jakoavaimensa. Jäin lounaalle, joka oli myös aika hyvä.

  Edullinen, monipuolinen ja herkullinen lounas. Kotiruokatyyppinen. Kaikki laktoositonta. Lounaaseen kuuluu myös kahvi+uunituore pulla. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Majoitus kaiken kaikkiaan siisti, toimiva ja edullinen.

  Mikä loistava kotiruokailu kuin lounasbuffet! Olen aina iloinen, kun löydän kasvisvaihtoehdon (paikalliset perunat ja kampela olivat myös aika hyviä). Löysimme myös viihtyisän ikkunanurkkauksen.

  Hyvällä sijainnilla jos houtskarissa tulee poikettua. Yläkerrassa baari. Mutta mielestäni sieltä ei kantautunut häiritsevää melua huoneeseen. Todella ystävällinen palvelu ja majoittumisen kruunasi aamupala joka oli 5/5

  Yövyttiin ja saunottiin. Lohikeitto illalla oli super hyvää. ❤️
  Lähistöllä kaunisvanha puukirkko ja jonka pihapiiristä lähti hiljentymisen polku merenrantaan. Näkymät jotka suosittelen kokemaan.

Paikannus

Löydä tiesi

 • Autolla

  Mantereelta: Sijaitsemme n. 100km Turusta ja n. 250km Helsingistä. Aja tietä 180 kohti Pargas/Korpo ja aja Nauvon ja Korpon kautta Houtskäriin.

   
  Turusta/Pargasista Houtskäriin pääsee kolmella lautalla: Pargas - Nagu, Nagu - Korpo ja Korpo - Houtskär. Löydät lauttojen aikataulut osoitteesta finferries.fi.
   
  Kun olet ajanut Houtskärin rantaan, seuraa päätietä Näsbyn suuntaan ja löydä meidät keskustasta.
   
  Iniöstä ja Mossalasta: Seuraa päätietä ja ota lautta Mossala - Björkö ja lautta Kivimo - Roslax. Käänny vasemmalle Näsbyn suuntaan ja löydät meidät keskustasta.
 • Bussilla

  Saaristobussi liikennöi välillä Turku - Pargas - Nagu - Korpo - Houtskär. Meitä lähin bussipysäkki on aivan ravintolan ulkopuolella. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta https://tlo.fi/skargardsbuss/

 • Veneellä

  Jos tulet Sybaritiin omalla veneelläsi, Näsbyn vierassatama on lähin rantautumispaikka. Sybarit on vain noin 200 metrin päässä vierassatamasta.