Bed & Breakfast

Tarjoamme sinulle edullista ja mukavaa majoitusta huoneissamme. Sybaritin sijainti on täydellinen niille, jotka haluavat vierailla Houtskärin keskustassa, jossa muut palvelut ja nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä.

Siisti makuuhuone, jossa on kaksi erillistä sänkyä ja kerrossänky sekä pieni kirjoituspöytä ja tuoli verhotun ikkunan vieressä.

Sybarit

Yöpyminen Houtskärissä

Alla våra övernattningsrum har tillgång till gemensamt badrum med dusch. Övernattare har även tillgång till kylskåp, kaffekokare, vattenkokare & mikrovågsugn. Efter en god natts sömn kan ni avnjuta vår enkla frukost på ert rum, ute på terrassen eller inne i restaurangen. Under lågsäsong finns frukost i kylskåpet på rummet och övernattare har möjlighet att koka kaffe och te i de allmänna utrymmen.

Alakerrassa on pieni sauna, jonka voi varata kahdelle henkilölle kerrallaan maksua vastaan.

 • Avoinna ympäri vuoden

  Olemme avoinna ympäri vuoden, jotta sinä, joka haluat vierailla saaristossa kaikkina vuodenaikoina, voit syödä, juoda, nukkua hyvin ja saunoa samassa paikassa!

  Ympäri vuoden sivu
 • 2 x perhehuone

  Talon yläkerrassa sijaitsevissa perhehuoneissamme voi majoittua 3 tai 4 henkilöä. Perhehuoneissa on yhteinen kylpyhuone, suuri olohuone ja pieni keittiökomero.

  Varaa huoneesi
 • 4 x kahden hengen huonetta

  Alakerran kahden hengen huoneemme ovat yksinkertaisia ja edullisia vaihtoehtoja pariskunnille tai pienille perheille, jotka haluavat yöpyä Houtskärissa.

  Varaa huoneesi
 • Aamiainen ja liinavaatteet

  Yöpymisen hintaan sisältyy yksinkertainen aamiainen, liinavaatteet ja pyyhe.

 • Autojen pysäköinti

  Kaikilla asiakkaillamme on vapaa pääsy pysäköintialueellemme.

 • Pyöräpysäköinti

  Att cykla ringvägen runt är populärt under sommarmånaderna. Hos oss kan du parkera din cykel under tak.

Lähikuva kuivatuista hortensioista lasimaljakossa ja pehmeästi sumea olohuoneen tausta.
Ihmiset seisovat sybarite-nimisen ravintolan ulkopuolella, kun toiset istuvat puupenkeillä.

Arvostelut

  Edullinen, monipuolinen ja herkullinen lounas. Kotiruokatyyppinen. Kaikki laktoositonta. Lounaaseen kuuluu myös kahvi+uunituore pulla. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Majoitus kaiken kaikkiaan siisti, toimiva ja edullinen.

  Yövyttiin ja saunottiin. Lohikeitto illalla oli super hyvää. ❤️
  Lähistöllä kaunisvanha puukirkko ja jonka pihapiiristä lähti hiljentymisen polku merenrantaan. Näkymät jotka suosittelen kokemaan.

  Mikä loistava kotiruokailu kuin lounasbuffet! Olen aina iloinen, kun löydän kasvisvaihtoehdon (paikalliset perunat ja kampela olivat myös aika hyviä). Löysimme myös viihtyisän ikkunanurkkauksen.

  Hyvällä sijainnilla jos houtskarissa tulee poikettua. Yläkerrassa baari. Mutta mielestäni sieltä ei kantautunut häiritsevää melua huoneeseen. Todella ystävällinen palvelu ja majoittumisen kruunasi aamupala joka oli 5/5

  6/5 palvelu! Polkimeni putosi pyörästäni, ja omistaja ystävällisesti löysi ja lainasi minulle jakoavaimensa. Jäin lounaalle, joka oli myös aika hyvä.

  Todella maukas ja runsas lounas vaikka juuri oli iso turisti ryhmä käynyt. Erikseen tultiin vielä kysymään riittikö ja halutaanko lisää (ei tarvinnut). 🤣 En 38-vuoteen ole syönyt saaristolaisleipää mutta nyt söin. 👍🏼Omistajat myös erittäin mukavia ja rentoja.

Paikannus

Löydä tiesi

 • Autolla

  Mantereelta: Sijaitsemme n. 100km Turusta ja n. 250km Helsingistä. Aja tietä 180 kohti Pargas/Korpo ja aja Nauvon ja Korpon kautta Houtskäriin.

   
  Turusta/Pargasista Houtskäriin pääsee kolmella lautalla: Pargas - Nagu, Nagu - Korpo ja Korpo - Houtskär. Löydät lauttojen aikataulut osoitteesta finferries.fi.
   
  Kun olet ajanut Houtskärin rantaan, seuraa päätietä Näsbyn suuntaan ja löydä meidät keskustasta.
   
  Iniöstä ja Mossalasta: Seuraa päätietä ja ota lautta Mossala - Björkö ja lautta Kivimo - Roslax. Käänny vasemmalle Näsbyn suuntaan ja löydät meidät keskustasta.
 • Bussilla

  Saaristobussi liikennöi välillä Turku - Pargas - Nagu - Korpo - Houtskär. Meitä lähin bussipysäkki on aivan ravintolan ulkopuolella. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta https://tlo.fi/skargardsbuss/

 • Veneellä

  Jos tulet Sybaritiin omalla veneelläsi, Näsbyn vierassatama on lähin rantautumispaikka. Sybarit on vain noin 200 metrin päässä vierassatamasta.