Ravintola & baari

Ravintolassamme voit tilata kuuluisan kalakeittomme kotitekoisen saaristolaislimpun kanssa tai muita ruokia, joissa on saariston makuja. Tarjoilemme myös pizzaa ja hampurilaisia sekä makeita ja suolaisia välipaloja.

Tarjoamme myös ateriapalveluja - ota yhteyttä, niin keksimme jotain tarpeisiisi sopivaa!

Aukioloajat
Henkilö, jolla on kädessään lautasellinen kalaa ja ranskalaisia perunoita sekä tartarkastiketta ja sitruunaviipale.

Sybarit

Kotitekoista ruokaa jokaiseen makuun

I vårt kök lagas mat som faller alla i smaken. Vår specialitet är vår traditionella fisksoppa med hembakad skärgårdslimpa som serveras varje dag under sommarsäsongen. Vi serverar även pizza, hamburgare samt lättare rätter.

Meillä on aina kasvisruokavaihtoehtoja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Ilmoita henkilökunnalle mahdollisista allergioista, niin järjestämme sinulle sopivan vaihtoehdon.

 • Lounas joka päivä

  Kesäkausi
  Maanantai - sunnuntai / 11.00 - 15.00
  Vuoden ympäri
  Maanantai - perjantai / 11.00 - 14.00
  Lauantaisin / 12 - 14.00

  Linkki lounaslistaan
 • Lounas, Bistro & Pizza

  Under sommarsäsongen erbjuder vi frukost, lunch och middag. Kökets öppettider ändrar under övriga årstider.

  Katso ruokalistamme
 • Kaksi terassia ja pysäköintialue

  Meillä on terassi eteläpuolella ja terassi pohjoispuolella, joten voit nauttia kylmää juomaa auringonpaisteessa ja syödä ruokaa varjossa. Kummallakin terassilla on paikat 30 hengelle.

  Kaikilla asiakkaillamme on pääsy ravintola-alueen pysäköintialueelle.

 • Viihtyisä sisätila

  Ravintolamme sisätilat on sisustettu niin, että tunnet olosi kotoisaksi. Meille mahtuu 50 asiakasta, jotka haluavat syödä jotain, juoda jotain työpäivän jälkeen tai vaikka kupin kahvia ja jotain makeaa.

 • Ateriapalvelut ja kokoukset

  Jos olet järjestämässä juhlia tai kokousta ja haluat juhlia paikallisen ja kotitekoisen ruoan kanssa, olemme lähellä! Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta ateriapalveluita koskevia tiedusteluja varten.

  Ota meihin yhteyttä osoitteessa
 • Matkailijaryhmät

  Olemme tottuneet vastaanottamaan turistiryhmiä, jotka haluavat lounastaa ja kahvitella Houtskärissa matkan aikana. Ota yhteyttä, jos haluat varata ryhmällesi paikan Sybaritista!

  Ota meihin yhteyttä osoitteessa
Kaksi ihmistä poseeraa leipätarjottimen kanssa ravintolassa.
Ihmiset seisovat sybarite-nimisen ravintolan ulkopuolella, kun toiset istuvat puupenkeillä.

Arvostelut

  6/5 palvelu! Polkimeni putosi pyörästäni, ja omistaja ystävällisesti löysi ja lainasi minulle jakoavaimensa. Jäin lounaalle, joka oli myös aika hyvä.

  Mikä loistava kotiruokailu kuin lounasbuffet! Olen aina iloinen, kun löydän kasvisvaihtoehdon (paikalliset perunat ja kampela olivat myös aika hyviä). Löysimme myös viihtyisän ikkunanurkkauksen.

  Edullinen, monipuolinen ja herkullinen lounas. Kotiruokatyyppinen. Kaikki laktoositonta. Lounaaseen kuuluu myös kahvi+uunituore pulla. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Majoitus kaiken kaikkiaan siisti, toimiva ja edullinen.

  Todella maukas ja runsas lounas vaikka juuri oli iso turisti ryhmä käynyt. Erikseen tultiin vielä kysymään riittikö ja halutaanko lisää (ei tarvinnut). 🤣 En 38-vuoteen ole syönyt saaristolaisleipää mutta nyt söin. 👍🏼Omistajat myös erittäin mukavia ja rentoja.

  Hyvällä sijainnilla jos houtskarissa tulee poikettua. Yläkerrassa baari. Mutta mielestäni sieltä ei kantautunut häiritsevää melua huoneeseen. Todella ystävällinen palvelu ja majoittumisen kruunasi aamupala joka oli 5/5

  Yövyttiin ja saunottiin. Lohikeitto illalla oli super hyvää. ❤️
  Lähistöllä kaunisvanha puukirkko ja jonka pihapiiristä lähti hiljentymisen polku merenrantaan. Näkymät jotka suosittelen kokemaan.

Henkilö levittää tomaattikastiketta pizzataikinaan lusikalla.

Paikannus

Löydä tiesi

 • Autolla

  Mantereelta: Sijaitsemme n. 100km Turusta ja n. 250km Helsingistä. Aja tietä 180 kohti Pargas/Korpo ja aja Nauvon ja Korpon kautta Houtskäriin.

   
  Turusta/Pargasista Houtskäriin pääsee kolmella lautalla: Pargas - Nagu, Nagu - Korpo ja Korpo - Houtskär. Löydät lauttojen aikataulut osoitteesta finferries.fi.
   
  Kun olet ajanut Houtskärin rantaan, seuraa päätietä Näsbyn suuntaan ja löydä meidät keskustasta.
   
  Iniöstä ja Mossalasta: Seuraa päätietä ja ota lautta Mossala - Björkö ja lautta Kivimo - Roslax. Käänny vasemmalle Näsbyn suuntaan ja löydät meidät keskustasta.
 • Bussilla

  Saaristobussi liikennöi välillä Turku - Pargas - Nagu - Korpo - Houtskär. Meitä lähin bussipysäkki on aivan ravintolan ulkopuolella. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta https://tlo.fi/skargardsbuss/

 • Veneellä

  Jos tulet Sybaritiin omalla veneelläsi, Näsbyn vierassatama on lähin rantautumispaikka. Sybarit on vain noin 200 metrin päässä vierassatamasta.